L

Kontakt oss?


Du kan sende oss en epost
post@gj.no 

eller telefon pr telefon
+47 75 54 19 30

  w

Gründeren Gunnar

Det begynte med en liten tømrerbedrift i 1963. I dag er Gunvald Johansen et konsern med en omsetning på ca. 950 millioner kroner.

Gründeren Gunnar
16.06.201714:59 Tom Erik Olsen

Gründeren og entreprenøren bak selskapets vekst er Gunnar Johansen, ekte Bodøværing født 1948.

 

Gunnar startet i selskapet etter å ha gjort ferdig sin utdannelse ved Ingeniørhøgskolen i Trondheim. I 1982 overtok han roret med fullt eierskap i selskapet, og siden da har selskapet vokst fra å være en mindre tømrerbedrift til å bli Bodøs største aktør i byggebransjen. Selskapet er i dag en av landsdelens største entreprenører.
 

Med fokus på å skape en solid bedrift med trygge og gode arbeidsplasser, har Gunnar Johansen tilbakeført verdiskapingen i selskapet gjennom kontinuerlige investeringer. Resultatet er et selskap med moderne og tidsriktig utstyr, gode lokaliteter for lager, butikk og administrasjon samt gode rammebetingelser for kompetanseheving. At vi til en hver tid har de beste rammebetingelsene i bransjen er en sentral strategi for å skape gode resultater. Det vil si fornøyde kunder og medarbeidere.
 

"Jeg ser med stor optimisme på fremtiden, både for selskapet og for næringlivet i landsdelen. En positiv utvikling og gode vekstmuligheter, gjør "Bodø i vinden" til en parole vi virkelig kjenner oss igjen i" - sier Gunnar Johansen.