L

Kontakt oss?


Du kan sende oss en epost
post@gj.no 

eller telefon pr telefon
+47 75 54 19 30

  w

Rekkehus på Sjøåsan- Hunstad Sør

Vi bygger nå 6 rekkehus på Sjøåsan Øst. Husene ligger på en høyde med praktfull utsikt og gode solforhold, carport, barnevennlig, nøkkelferdig!

Boliger til salgs
Finn annonse
12.06.201710:40 Tom Erik Olsen

Om boligene

Velkommen til 6 nye rekkehus på Sjøåsan Øst. Husene leveres "nøkkelferdig" og blir liggende på en høyde med fritt utsyn mot sør. Beliggenheten gir meget gode solforhold.
Kjøper du nytt så har du store muligheter for "skreddersøm" på ditt fremtidige hjem!
Fronten av husene er preget av store glassflater som slipper masse lys inn i huset- samtidig som man får en nydelig utsikt, rekkverk på balkongene er i glass slik at ikke disse skal skjerme for utsikten. Dette er et hus som inviterer til mange hyggelige opplevelser, både inne og ute.
Selve inngangspartiet ligger på øvre plan. På dette planet er det ene badet rett ved inngangsdøren, enkelt når man kommer inn med skittene barn, videre har man en romslig stue/ kjøkken løsning, fra både stuen og kjøkkenet vil man ha fantastisk utsikt mot sør. Fra stuen har man utgang til en delvis overbygget balkong på ca. 13 kvm. Skulle man ha behov for et fjerde soverom så er det mulig å få til på denne etasjen.
Fra gangen fører en trapp deg ned til underetasjen, her finner du 3 soverom, en romslig bod og hovedbadet, fra hovedsoverom er det utgang direkte til uteplass/ hage som ligger vendt mot sør.
Varmen fra vannbåren gulvvarme er bare helt super, man har en konstant god lun varme mens man nyter utsikten fra de store vinduene.
Lave omkostninger ved kjøp av nybolig siden man betaler dokumentavgift bare av tomteverdi. Stipulert til kr 12 200,- pr hus.

Husene er ca 130 kvm BRA

Finn annonse

Tom Erik Olsen

e-post: teo@gj.no

Tlf: 918 12954

Gunvald Johansen Bygg
3D bilde av rekkehus sjøåsan
Tom Erik
Gunvald Johansen Bygg
Utsikt fra sjøen mot rekkehus sjøåsan
Tom Erik
Gunvald Johansen Bygg
Tomten sett fra vest
Tom Erik
Gunvald Johansen Bygg
Bilde tatt fra ca mitt i rekken
Tom Erik
Gunvald Johansen Bygg
Opparbeidet turområde like ved
Tom Erik
Gunvald Johansen Bygg
Gunvald Johansen Bygg
Rekkehus Sjøåsan

Relaterte artikler