L

Kontakt oss?


Du kan sende oss en epost
post@gj.no 

eller telefon pr telefon
+47 75 54 19 30

  w

Kjøper bedrift som skinner

Gunvald Johansen konsernet kjøper Bodø Glass & Ramme.

Kjøper Bodø Glass & Ramme
21.12.201707:55 Tom Erik Olsen

Artikkel fra AN

Roger Henriksen startet for seg selv i 1981. Nå selger han til Gunvald Johansen konsernet. 

Stor glassaktør

Nå er en ny stor brytningstid for bodøbedriften som også i nasjonalt målestokk er en stor glassaktør.

Henriksen som er største eier med 74,5 prosent, forteller at de per i dag har cirka 30 ansatte og en omsetning på rundt regnet 50 millioner kroner årlig.

Han sier videre at tankene på et salg har versert et års tid. Det skjøt fart da bankforbindelsen utarbeidet et skreddersydd prospekt.

Fem interessenter deriblant nasjonale aktører meldte seg.

– Det var noen der vi absolutt ikke ønsket og alle ble svært glade da de skjønte at den nye eieren er Gunvald Johansen konsernet, utdyper han om valget av ny eier.

Jobbet sammen

De to bodøbedriftene har kjent hverandre lenge og gjennomført mange oppdrag sammen i årenes løp.

Administrerende direktør Jørn Vidar Johansen i Gunvald Johansen Bygg skyter inn at Bodø Glass & Ramme blant annet leverer vinduene til rådhuset i Bodø. Et oppdrag der Gunvald Johansen Bygg er totalentreprenør.

Et eksempel på at selskapene har nytte av hverandres kompetanse og nettverk.

Konsernsjef Gunnar Johansen legger til at Bodø Glass & Ramme tilfører dem kompetanse på sitt område. De er overbevist om at det vil skapes synergier.

– Gunvald Johansen har vært en av de største kundene våre også. I salgsprosessen har jeg holdt kortene tett til brystet, men det er som sagt ingen tvil om at Gunvald Johansen var ønsket som eier – spesielt blant de ansatte, fortsetter Henriksen dialogen.

I byggebransjen blir glass også stadig viktigere.

– Trenden er tydelig med mer glass i fasadene. Folk vil ha utsikt. Innglasset balkong er noe som man vil ha både i nye og