Fornøyde kunder overtar sitt nye hjem.

Sommerprat med Trond og Heidi

Fornøyde kunder om sitt nye hjem. Sommerprat rundt spisebordet hos Trond Tidemann og Heidi Naurstad.

Først gratulerer jeg med deres nye hjem. «Boligen har bare blitt helt fantastisk nå som dere har kommet i hus og fått satt deres personlige preg på det, som regel ser vi som entreprenør bare tomme hus».

Jeg husker godt første henvendelsen fra dere. Det var en ivrig Trond som ringte fra ferie i Spania, han hadde sett en «kommer» - annonse vi kjørte digitalt, etter samtalen og oversendelse av tegninger av huset så slo de til. Dette gikk veldig fort? «I utgangspunktet er vi litt spontane, men det viktigste for oss var beliggenheten. Vi flyttet fra Rognan til Bodø og var opptatt av lyset og utsikten, på denne tomten var vi garantert begge delene, jeg brukte noen minutter på å overbevise Heidi så var det bare å inngå avtale. Det var samtidig viktig for oss at det var en solid utbygger som sto bak byggingen, trygghet for at huset skulle bli slik vi ønsket det var viktig». Sier Trond

Når du sier dette med trygghet og troverdighet, hvordan ble prosessen rundt byggingen, det er mye man skal håndtere på relativt kort tid? Her er både Trond og Heidi kjapt frempå med kommentarer. «Det ble over forventningene, her vil vi trekke frem alt fra prosjektleder, byggeledere og håndverkere, da både Gunvald Johansen Bygg sine folk, men også underentreprenører, vi ble skikkelig godt tatt vare på av alle fag. Vi var veldig «på» i prosessen å fikk dermed gjort alle endringer slik vi ønsket det».

Avslutningsvis så spør jeg om terningkast på komplett produkt nå som de har bodd seg til en periode. Begge er veldig samstemte. «Terningkast gir så lave tall, vi vil heller si at av 10 oppnåelige så lander vi på en klar 11-er på totalproduktet, dette ble rett og slett over det vi hadde forventet. Kan samtidig legge til at under prosessen så kjøpte en av våre døtre enebolig hos dere 100 meter unna oss, de sitter igjen med samme gode følelsen».

Takk for kaffen og praten, ha en super sommer i deres nye hjem J

 

Tom Erik Olsen